Objevte recept na vynikající letní langoše z jogurtového těsta.
Suroviny
1/2 balení Čerstvého pekařského droždí
200ml mléka
160 ml plnotučného jogurtu
0,5 kg hladké mouky
cukr
sůl
Postup
Droždí rozdrobte, přidejte cukr a pomocí metličky šlehejte.
Přilijte mléko, jogurt a špetku soli. Metličkou opět vše prošlehejte.
Přes síto prosejte mouku a vypracujte hladké těsto, které necháte 45 minut kynout při pokojové teplotě.
Pomoučte si pracovní desku dostatkem mouky (těsto lepí). Rozkrájejte těsto na 6 dílů a rozpalte na pánvi slunečnicový olej. Z každého kousku vytvarujte placku a smažte na pánvi do zlatova.
Langoše můžete potřít česnekem, kečupem a posypat sýrem, nebo je zkusit na sladko s marmeládou nebo čokoládou.
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.
Prozatím žádné komentáře...
Registrace / Přihlášení
Zaregistrujte se a můžete přidávat vlastní recepty, vytvářet si vlastní kuchařku, komentovat recepty – ale také se zapojit do soutěží!
Komentáře
Pro komentování receptů musíte být přihlášen. Přihlášení provedete v pravé horní části webu.